maanantai 16. heinäkuuta 2018

Vesakkoleikkuri, siimaleikkuri, raivaussaha, moottorisaha, mikä milloinkin niin raivauspalvelut hoituvat


Katso esittelyvideo yltä klikaten se pyörimään. Video 16.7.2018
Vesakkoleikkuri, siimaleikkuri, raivaussaha, moottorisaha, mikä milloinkin niin raivauspalvelut hoituvat

Ottakaa yhteyttä ensisijassa sähköpostilla, niin pystyn laakista sanomaan paremmin aikatauluja, hintaa etc, kun mukana tiedustelussanne muutama kuva tai videota kohteesta + osoite missä minua kaivataan ja odotetaan rahat kädessä ;)

Talonmiespalvelu@gmail.com
puhelin: 044-3380291 
(PS: Jokainen työnkuvaani ymmärtävä tajuaa, että kun olen hommissa niin en kuule, saati pysty vastaamaan puhelimeen, joten siksi sitä sähköpostia ensisijassa)

Raivauspalvelu raivauspalvelut pihoissanne, pihatyöt Tampere Nokia Kangasala Ylöjärvi Pirkkala Lempäälä Akaa Valkeakoski: Raivauspalveluita kaivatessanne ottakaa yhteyttä ensisijassa sähköpostilla. Pihaommissa ei kuule puheluita, jos kuulee ei aina voi vastata, siksi siis selkokieltä tilauksena / tiedusteluna:


Tilanteen mukaan kaadetaan puita, raivataan pusikoita jne, joten ottakaa yhteyttä niin katsotaan voinko auttaa. Olisi oikein kiva kun ymmärrätte, ettei "sikaa säkissä" voi sanoa urakkahintaa, jollei ole nähnyt kohdetta. Siksi yleensä vastaan 50€ alkava tunti + tapauskohtaiset siirtymä- ja työkalukorvaukset.
Esim asiakastiedustelu oheiseen tapaan: "170 m orapihlaja-aitaa", vuosikasvut voi olla mitä vaan riippuen siitä onko hyvin kasvanut vai ei. Ei se kuljetuskaan ilmaista ole, äkkiä sitä on siirtolavallinen, peräkärryyn kovinkaan paljon leikkaustuotosta mahdu. - Siirtolava lukuunne vaihtelee osoitteenne mukaan 200-350€ pintaan, mikä sisältää tyhjäyksen pihaleikkaustuotoksista.


-----------------------
Raivauspalveluja Tampere Pirkanmaa talousalueella, ensijassa käteisellä palkkio heti maksaen kun saavun paikalle. Kotitalousvähennyskuitin saatte tilaussähköpostiinne.
------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti